Gårdagen bjöd på lite sämre väder, eller sämre och sämre var kanske lite väl negativt att säga… det var 24 grader varmt och mulet. Så då tog vi tillfället i akt och drog iväg på en liten roadtrip till Övik, lika bra att passa på när det är sånt väder, blir annars så varmt i bilen. Gick en sväng på stan och förstörde lite pengar innan vi drog hem till några vänner och hälsade på, där blev vi bjudna på en god fruktsallad. Vi gick även husesyn i deras nya hus ( men blir ju inte direkt mindre sugen på hus då inte :S ) Och vips så hade X antal timmar gått och vi insåg att det var dags att dra hem igen. Mr M var på ett alldeles underbart gott humör hela dagen/kvällen och somnande tidigt, ( för att vara han ) redan tolv så hade han lagt igen sina små blå 😀

Även denna dag så har spenderarbyxorna varit på. Handlat lite saker till lille herrn, han tycker det är så roligt att ha nåt att titta på i vagnen insåg vi i helgen. Så nu har vi inhandlat så att han har nåt att roa sig med när han ligger i vagnen och tjollrar. Även den store herrn i familjen fick sig lite nytt idag, dock inte i form av leksaker inte utan där blev det nya kläder. 🙂 ( slank visst även med nåt litet till mig, hihi ).

Nu bakas det paj här hemma i väntan på att kvällens gäster ska komma. Blir väl ett så kallat Hej Då/ Vi Ses Snart fika som ska avnjutas här hemma, de som ska få äran av att avnjuta detta är JB och Helena som nu på lördag åker till Frankrike i typ 4 veckor :D. Så nu ska vi kolla om pajen börjar bli klar och bara invänta gästerna.

Advertisements