Helgen har nu snart gjort sitt och vardagen gör sitt intåg igen. Men denna helg var ingen vanlig helg för i lördags så var det dags för allas vår lille Fritz MEMPHIS Mikael att döpas.

Så i fredags bar det i väg till Lycksele för att duka  inför fikat efter dopet och sen ut till stugan för att sova där. Lille herrn visade sig från en något sämre sida där på fredagskvällen/natten så det blev lite sömn och en tidig morgon för att hinna med allt som skulle fixas innan.

STORT TACK till min kära mor som fixade tårtorna ( tyvärr så glömde jag bort att fota dom 😦 ).

Dopet hölls i Margaretakyrkan på gammplatsen, en vacker liten kyrka. Och till skillnad från fredagen så var lille M på strålande humör genom hela ceremonin, blåste bubblor och dinglade med benen och även ett och annat joller delade han med sig :D. Se bar det iväg på Norräng för att äta tårta bullar och kakor, MUMS!

STORT TACK alla som kom och delade denna dag med oss, var en underbar dag. Vill även säga ett stort tack till alla som hjälpt oss i helgen, tack vare er så har det gått så smidigt.

På kvällen blev det grillning ute i Byssträsk med nära och kära. Var lite kallt ute men underbart ändå att sitta i mörkret framför en stor eld och titta på stjärnorna  på himlen. 😀

Margaretakyrkan på Gammplatsen.

Vi och Memphis faddrar Helena och JB.

Söta prinsessan Asta som fick hälla upp dopvattnet.

Våra egengjorda servettkavajer……som tog sin lilla tid att sitta och vika 🙂

Så var det dags för fika.

Sen så var det dags att öppna alla fina presenter som Memphis hade fått, och jag världens mest lättskrämda person lyckades ju hoppa typ en meter upp när jag skulle öppna en av presenterna som tutade till när jag råkade trycka på en knapp.

Vi är så nöjda över allt som han fick på sin stora dag! Kan aldrig Tacka er alla nog!

Advertisements