Händer inte allt för mycket dessa dagar, myser med lille herrn på dagarna och umgås med andra mammalediga och deras barn. Lille herrn växer så fort, han är snart inte min lilla baby utan en stor pojke.

Helgen har varit lika händelselös som veckan, ibland är det skönt men ibland som i helgen klättrar man nästan på väggarna av trisstress. Dessutom så har vi haft världens sämsta fantasi och inte kommit på nå speciellt att göra, men man behöver ha sådana dagar än om det är tråkigt.

På tal om att M nu börjar bli stor så har jag fått träffa en riktig färsking här för nån vecka sen, och trots att hon var både längre och tyngre än M vid födseln så var det svårt att visualisera att han en gång varit så liten. Nu på tisdag ska jag få äran att träffa denna lilla sessa igen och hennes mor ska bli så kul att ses. Stort GRATTIS till er V&M, ni har en underbar resa framför er.

Vill även säga GRATTIS till min underbara vän Lillan och hennes familj som idag fick en liten lillasyster till Hjalmar! 🙂
Lär nog komma ock knacka på er dörr snart för att säga hej till lillsessan och resten av familjen, stor KRAM.

20120923-225255.jpg
Våran lilla larv som numer aldrig är stilla, ålar vi oss inte fram så…

20120923-225441.jpg
Hoppar vi i hoppgungan eller..

20120923-225557.jpg

20120923-225612.jpg
Springer i gåstolen.

Skulle de vara så att man inte få göra nåt av dessa saker så ska vi stå/hoppa i mamma eller pappas knä!! Sitta still hör inte till nån favorit hos denna herre, sötnöt! 🙂