Veckorna flyter som lite samman nu mer, och trots man egentligen inte gör så mycket på dagarna så går de sååååå fort – Vips så är det helg igen.

I veckan har vi det iaf hänt lite mer än andra veckor, vilket även gjort att vecka sprungit fram än fortare. I tisdags så fick vi storfrämmande i form av Lilla A och hennes mamma, fick även rå om den lilla sessan helt själv medans mamma hennes var tvungen att göra lite ärenden. Så så liten hon var, svårt att tänka sig att vår “stora” kille en gång varit så liten 😉 till och med ännu mindre än hon var han back in the days…

Och i onsdags så tog jag mig själv i kragen och begav mig ut till teg med lille herrn för att gå på öppna förskolan, kort sammanfattning han älskar det medans mamman ännu har lite reservationer mot det. Men vad gör man inte för de små…. Så det kommer bli fler svängar dit! Hade en mycket trött kille där på kvällen som ändå kämpade in i det längsta för att hålla sig vaken, att det ska vara så hemskt att sova ?! Kan inte förstå det.

Och ikväll så fick vi långväga besök utav fina vänner! Firade det hela med att göra blåbärspaj, gotti gott gott. Blev några timmar med prat och skratt innan de packade sig i bilen för att fortsätta söderöver, hoppas herr chafför kör försiktig de resterande milen de har kvar!!

Ne nu blir det att ramla ner i soffan och slötitta på dumburken nån minut innan det är dags att hoppa till sängs 🙂

Advertisements