I fredags så tog vi vårt pick och pack och drog till stugan, mysigt.Enligt alla väderrapporter så skulle det vara busväder och regn hela helgen, men det var endast på lördag kväll/natt som det regnade annars var det helt ok väder.

Blev sent innan vi tog oss iväg så när vi väl kom dit så funderade jag mest på att få sussa, men lille M hade andra planer. Nattuggla som sin far är han. Tror att även det hade varit lite för mycket för herrn under dagen som gjorde att hjärnan gick på högvarv, inte så konstigt då kanske att man inte vill sova.

Jag och Memphis hade ju börjat dagen ute på teg och deras bebiscafe, riktigt mysigt och gott fika. Men det är lite dåligt rent tidsenligt för lille herrn, får se om vi gör ett  nytt försök på fredag iaf. Sen får vi utvärdera det och kanske tänka om.

Tillbaka till fredagskvällen. Efter många om och men så kom iallafall John Blund förbi och kasta lite grus i ögonen på lille herrn. Zzzzzz Zzzzzz….

Tidig morgon på lördagen blev det trots att ha hade nattsuddat, definitivt något han fått från pappa sin!! ;). Så efter lite frukost så tog jag, mamma och M en tur in till stan för att gå en tur på markanaden, vi var så pass tidiga att den inte ens hade hunnit öppna ( Mikaeli marknaden ) blev lite handlat för att sen dra hem till stugan och se vad herrarna där hade hunnit med på morgonen. Tyvärr så hade deras planer inte riktigt blivit som de hade tänkt av diverse anledningar, men men bara att ta tag i det sen och fixa istället.

Lördagen följdes av vedklyvning och annat fix inför vintern. Innan middagen så blev det att gå ner till bastun och värma sig lite i den, och nej jag badade inte :P. Sen en god middag och lite kortspel, plump och ruter sju innan det var dags för sängen. M hade somnat tidigt för att vara han så där vid elva vaknade han igen och tyckte då att det var dags att kliva upp, turligt nog höll den piggheten sig endast i nån timme innan han däckade igen så vi alla fick sova.

Söndag packade vi bara ihop och sen blev det hemfärd, borta bra men hemma bäst!

Ny vecka nya möjligheter… Få se vad vi hittar på, blir iaf  Teg på onsdag. Resterande dagar är ännu oskrivna ark..

 

Advertisements