Ibland måste man bara få klaga, och nu är en sån gång!

Okey jag älskar den lägenheten vi bor i trots den är för liten och ligger lite väl högt i hyra, och kommer sakna den nå grymt nu när vi flyttar. Men varför ska den vara hetare än en bastu på sommaren och kallare än en frys höst och vinter????? Är egentligen bara på våren den har behaglig temperatur! Långkalsonger och onepiece plus duntäcke krävs för att man inte ska frysa till is när man ligger i soffan och ska se tv :S Så nu har jag vädrat min åsikt, och därmed lämnar vi det tråkiga ämne och återgår till något trevligare!!

Lille herrn fick spruta igår, fick lite feber på kvällen men annars så mådde han hur bra som helst. Verkade inte ens ha ont där de stack honom, mammas duktiga kille. Vi vägda och mätte även herrn; Vikt: 7270 Längd: 68 Huvudomf: 43,4. Han följer sin kurva stadigt!

Vi har haft en riktigt mysig dag idag då F hade ledigt från jobbet och då följde med ut på Teg i morse på bebiscafet, var trevligt, och tror att den lille herrn uppskattade det oxå :). Nu är det kväll och vi kör vidare på myset, och har myst ner i soffan för att där stanna tills det är dags för att SOVA!

G´natt until next time.

 

Advertisements