Mr M hade lagomt till igår frisknat till från sin feber/förkylning och glada var vi över det. För förutom en frisk liten herre här hemma så fick vi chansen hälsa på vänner och inta en riktigt god middag. Utomordentligt gott var det och trevligt, måste definitivt göras om inom snar framtid!

Memphis verkade ha haft en bra kväll även han, om än att hans temperament visade sig några ggr under kvällen då han verkligen inte gillar när det inte går som han vill. Tala om att ha ärvt temperamentet av mig, stackars barn. Han blev så trött av allt lekande så han till slut trots högljuda protester somnade, och fick då låna Ellys säng för att ta en liten powernap. Sen var det full fart igen, och de små lekte nån timme till. Hade ju sen hoppats att han skulle somna när vi kom hem men det fanns fortfarande kvar energi så han höll låda nån timme till väl hemma, trots det så somnade han tidigare än på länge. Sen så har herrn haft en av sina bättre nätter, sovit HELA natten, han tog till och med sovmorgon till 10:00. Så det kanske är medicinen, att hälsa på lilla E. ;). Får se nu hur denna kväll kommer bli, hoppas på en tidig kväll och sömn hela natten.

Ska verkligen försöka ta tag i det där med sovandet nu, rutiner rutiner rutiner! Och funkar inte det så får vi ta och hälsa på E igen 😉

Om lille herrn sovit bra så har jag sovit desto sämre, vaknade efter nån timme med totalt igentäppt näsa och rakblad i halsen :(. Helt out of the blue kom det, eller egentligen inte. Resterande av familjen har ju varit sjuka så det hade väl varit konstigt om inte jag också åkt dit. Hoppas på en snabbförbättring av hälsotillståndet så vi inte blir instängda ännu en vecka.

 

 

 

20121117-131444.jpg

20121117-131509.jpg

Advertisements