Tags

, , ,

Så där ja… I Torsdags så flyttades de sista sakerna till nydalahöjd. Lägenheten på öbacka städades ut och nyckel lämnades till nya hyresgästen, på fredags morgonen så lämnades sen sista nycklarna till kvartersvärden. Kommer sakna Öbacka! Men det här blir nog bra iaf, mycket mer plats för lek och bus, bara vi nån gång får upp allt ur lådorna :). Just nu är det som stiltje i upppackandet, en sjuk liten som håller resterande av hushållet vaken om nätterna resulterar i att vi inte orkar mer än det nödvändiga. Stackars liten, feber snuva och en fruktansvärd hosta har han fått inte konstigt att det är jobbigt att sova då.

Börjar dessutom få lite panik över att jag snart ska packa ihop allt igen, eller inte allt men bra mycket iaf. Inom 2 månader ska det bytas golv i alla rum utom vardagsrummet…. Ser fram emot det med skräckblandad förtjusning, kommer att bli snyggt men alla dessa lådor som då kommer tillbaka i vårt hem… Need i say more?!
Fick ju även omtapetsering i ett av rummen efter lite prat som resulterade att de fick vara hit nån högre på bostaden som faktiskt godkände det hela utan minsta groll 🙂 Så även det kommer att göras snart. Snyggt blir det, önskar bara att det redan var klart.

Ne tillbaka till sjukstugan igen, måste försöka få i den lille nå mat nu.

TACK för all hjälp denna vecka, ingen nämd ingen glömd.

Advertisements