Memphis har kommit in i riktigt bra rutiner nu. Två powernapar per dag blir det, varav den sista inte får infalla senare än vid 14 tiden. Verkar funka perfekt för oss med dessa rutiner, krävs fortfarande lite finjusteringar men over all fungerar det!

Med dessa rutiner somnar han vid 18:30-19:00 är nästan så att vi får tvinga honom att vara vaken så länge, redan där vid fem-sex tiden börjar han gnugga ögonen och slita i örat. Sen så sover han till arla morgon som oftast. Men han har sämre nätter och en dålig natt ( om man nu verkligen kan säga att han har dåliga nätter ) så vaknar han till några ggr mellan 23-03, men somnar oftast igen lika fort. Morgon reveljen går där vid 6-7 tiden, och det är väl det enda jag kan klaga på… Är ju verkligen ingen morgon människa, men vad gör man inte för de små?!

Maten har även den stabiliserat sig och han äter mer än en hel karl, men inte blir han nå större för det vår lilla taniga herre. Han har väl inte direkt så mycket stora personer att brås på heller, då båda våra släkten inte är de största ☺.

Nu gäller det bara att få till rutiner för mig själv, typ gå isäng i tid och viktigast av allt ta mig iväg och TRÄNA!

Advertisements