Vilken härlig helg det varit.

I fredags så bar det av till byssträsk för lite stugmys, halva släkten var där. Supertrevligt, grillade hamburgare över öppen eld till lunch åkte bob med pyret och stackars Fredrik fick dra oss. Åkte pulka själv ner för den brantaste backen jag kunde hitta, skräckblandad förtjusning över det hela ;). Meffe åkte i sparklådan, som fick MVG av honom. Han trivdes som fisken i vattnet där. Middag i stugan för att sen köra hem igen trötta och glada!

Tidig lördag med olika alternativ att dryfta dagen med. Valde att ta en tur med bilen och reka eventuella ställen för att köpa hus, så mysigt att drömma sig bort och hoppas. Sen en tur till innertavle och dricka kaffe i goda vänners lag.
Sen finmiddag för jag och stora hjärtat efter att det lilla hjärtat slagit igen sina blå, efter en fartfylld dag.

Idag så fick vi sovmorgon, eller hur var det nu med där… Egentligen inte, då vi natt ställt fram klockan en timme ;). Men vi kan ju låtsas iaf att det var så…
På dagens agenda så stog det bad, så efter fmluren och lite lunch drog vi iväg till Holmsund och Storsjöhallen. Kan verkligen rekommendera deras badhus, särskilt för de mindre. Varmt vatten och mycket roligt att titta på och lagomt djupt vatten, och iom det vackra vädret ute så var det alldeles lagomt med folk där. Meffe njöt av att få bada och busa i drygt en och en halv timme, och hade nog gärna stannar kvar ännu längre.
Men tröttheten tog över så innan tröttgrinet kom fram drog vi hem. Väl hemma var planen att laga storkok av våran kycklinggryta men det kom lite andra planer emellan. Så efter lite funderationer drog Fredrik iväg till en polare för lite öl och hockey, medans jag tog tillfället i akt att bjuda in mig själv och meffe till innertavle. Och tänka sig, vi var välkomna. Det slumpades sig även så att jag blev bjuden på middag. Tänk vilka underbara vänner vi har, tack för en super god empirekyckling suprise med efterrätt, och gott sällskap!
En trött liten son gjorde dock så att vi var tvungna att bryta upp ganska snart, så nu sitter jag här i soffan och njuter av tystnaden medans han ligger i sin lilla säng och snarkar. Zzzz…

20130331-204556.jpg

20130331-204626.jpg

20130331-204639.jpg

20130331-204707.jpg

Advertisements