Gårdagen bjöd på häng med brorsorna mina, alltid lika trevligt. Fika och snack om Mattes nya lägenhet, kommer bli super bra!
Sen på kvällen packade vi oss i bilen och körde ut till Ersboda för att titta på Valborgs elden vid 18:00 tiden, så M fick dispens för kvällen då han i vanliga fall lägger sig då. Men när det sen drog ut på tiden innan elden tändes så fick den lille herrn myror i brallorna och totalvägrade sitta stilla. Så vi fick ge upp utan att få se nån eld, men han somnade gott och snabbt när vi väl var hemma igen 🙂

20130501-223706.jpg
M:s första Valborgsfirande.

När han väl somnat så tog vi tag i att fixa våra cyklar. F s cykel var redan i toppskick, medans min var i STORT behov av ett nytt bakdäck. Efter lite vånda om hur det skulle gå att fixa då vi var tvungen att ta lös växeln gav vi oss på det hela, och hör och häpna det gick som en dans! Så nu ska här cyklas. Monterade även ihop Memphis cykelvagn.

Så i morse tog vi premiärturen, blev ca 9 km. Alla var nöjda och glada, tillochmed Memphis, trots han var tvungen att ha cyckelhjälm på sig 😃.
Efter cykelturen var det dags för lunch för att sen packa oss i bilen och åka till Brännland, för att där fira fröken E som imorgon fyller 1 år ! Svårt att förstå att det är ett år sen de kom ut våra små….

TACK för att vi fick fira eran stora tjej med er.

När vi kom hem efter kalset så ringer min telefon och får veta att vi ska få finbesök senare på kvällen, några vänner i piteå drog en spontantrip till Umeå över kvällen. Alltid lika roligt när ni tittar förbi Crille och Agnes.

Nu sova, så jag orkar upp vid 04:00 imorgon bitti 😉

Advertisements