Dagen började i arla morgon, vi tog oss en liten promenad utmed nydalasjön för att sen fixa inför loppisen och turen till Vindeln där det skulle bytas till sommarsulor :).

Men vips så blev det förändringar i planerna… Eller egentligen inte förändringar utan snarare tillägg ;).

Hur som så drog vi på loppisen, men då det hade blivit lite förändringar på dagen upplägg så tog vi två snabba rundor där inne innan bi drog vidare. Hittade iaf en massa fina fynd till grabben. (Får se om jag kommer ihåg att fota det fyndade vid ett senare tillfälle)
Sen drog vi vidare till Vindeln där F byte däck för att sen dra vidare till Tingsdal och sen till stugan för att sen komma tillbaka lagom till middagen. Medans han var ute och rejsade runt inlandet så var jag och meffe hos mormor. Vi var en sväng på affären och sen bakade vi efterrätten, morotskaka! Meffe bestämde även att han inget skulle sova, våran lilla rebel. Han har kraftiga lungor den lille 😉

Efter allt för många timmar vaken och sura miner så lyckades tillslut lillebror, Anton söva den lille rebellen lagom tills dess att F och A kom tillbaka från sin biltur och vi skulle äta middag 🙂 tack för en god middag mamma. Efter middagen passade vi på att se de två första perioderna av hockeyn innan vi körde hem, blev dock lite hockeytittande då herrn vaknade igen redan in i halva första perioden. Dock så var han glad nu iallafall.

Sista perioden fick vi lyssna på i bilen. Sverige gjorde bra mycket bättre match idag än igår, hoppas det håller i sig resten av matcherna.

Klockan är nu efter 23:00 och vi har just kommit hem, och ni kan ju aldrig gissa vem som sitter här mega pigg… En ledtråd det är inte jag eller F… Ja, helt rätt det är mr M.

Blir en lång natt…

Advertisements